"On the Road again"

Den 13. februar oprandt, og det var tid til den store genforenings- og mindekoncert på Posten. Uheldigvis var det også dagen for vinterens værste snestorm, det væltede ned og vejene var som smurt ind i brun sæbe. Bandet kæmpede sig frem gennem driverne til en lydprøve, Susanne havde endog medbragt babyen, som blev ammet i en pause. Ingen af Postens faste lydmænd kunne komme den aften, så der var rekvireret en udefra. Han gjorde et fremragende arbejde og detaljerne faldt efterhånden på plads.
Koncerten, tja, den er der ikke grund til at skrive så meget mere om – i stedet kan du selv downloade musikken samt et print-selv-cover her i

Hvad gør man så?????

Hent ZIP-filen her (den er stor - 144 mb)

Pak den ud. Læg numrene i den rigtige rækkefølge i Windows Media Player, iTunes el. lign. og brænd CD uden mellemrum ml. numrene (de pauser der skal være der er lagt ind). Musikken er komprimeret til 320 kps MP3, hvilket skulle være noget nær loss-less.

Åbn PDF-filen og print cover og inlay-card (og sørg for at Acrobat ikke skalerer siden)

Pil en CD-jewelbox fra hinanden og kom coveret i (lille tip: buk inlay-card'et over en lineal, inden i skærer/klipper det til).

Tilbage til 2008-09