band2018

Email:

capografik@live.dk

Telefon:

24 26 19 34

Bandets medlemmer:

Susanne Simon

Sang, harmonika, guitar, keyboard

 

Efter at have levet en nomade-tilværelse i det Odenseanske musikmiljø kom Susanne med i bandet i 1989. Siden har hun været bandets hjerte og har udstyret det med både vanvid og jordnær fornuft.

Har spillet i utallige sammenhæng - bl.a. i The Fluffers med vores trommeslager Jeanne.

The Live Museum er i dag et nyt og energisk orkester bygget op omkring 2 forsangere samt den klassiske rock-backing bas, guitar og trommer - med diverse ekstrainstrumeneter undervejs.

 

Bandet blev til gennem en tumultarisk fødsel over næsten 3 år, med intet mindre end 11 musikere involveret, hvor vi til sidst besluttede vi os for at skære ind til det essentielle og danne en mere traditionel rock-kvintet - uden at musikken bliver mere traditionel - vi vender bare tilbage til vores rødder.

 

Vi opfatter os stadig som et undergrundsfænomen, og vi prøver fortsat at kombinere det eksperimenterende og drømmende fra sentresserne med punkens energi - samtidig forsøger vi som en svamp at opsuge hvad der dukker op af spændende ting undervejs.

Så vi holder museet levende.

Bengerd juul Thorsen

Sang

 

Bengerd kom med i 00-erne og gjorde dermed bandet, som da kun bestod af Gert og Carsten, til en trio. Udover en vidunderlig sangstemme har Bengerd også stor viden om oldgræsk og harmonika-spil.

Søren Pilegaard Hansen

Bas

 

Har siden midtfirserne spillet i bands som Peril Dance, McGalster Clan, Plonk, Josty, Lost Alma samt med Morten Aron (Spids Nøgenhat). Spiller både bas, keyboards og trommer - samt drejelire, stylofon omm.

Har endvidere fungeret som studiemusiker hos Kama Loka, Black Seagull m. fl.

Søren er desuden tyskuddannet og ved alt om DDR-rock.

Jeanne Dahl Mikkelsen

Trommer

 

Jeanne har været aktiv i alt fra klassisk janitshar over marimbaorkester i Holstebro til country i Mean Abeline.

Var medstifter af kvindebandet Cherry Overdrive, der var signet af det svenske pladeselskab Heptownog havde en del international succes.

Har desuden medvirket i Fear of Music med Kim Bülow Bonfils (tidl. DND), AUTOGEiST, Zyde og KO, The Fluffers, Jodeladies og svinger udover i TLM også stikkerne i Gravens Rand (LP på trapperne) og DØRTRÆK.

Carsten Poulsen

Guitar

 

Dannede sammen med Anders Koch bandet i 1987.

Håbløs romantiker: Forsøger at skrive sange med den samme melodiøsitet som de store gamle sangskrivere gjorde, samt at bruge guitaren som et fuldt instrument lige som de store rock-guitarister gjorde.

Der er dog ingen garanti for at det lykkes, men det er forsøget værd.

 

Mens Museet lå i hi fra 2010 til 2015 spillede han i Doom-bandet Hadron.

Email us: mail@demolink.org

Call us: +800 922 1150

Copyright @ All Rights Reserved